Bli stödmedlem

PBC Sverige är en ideell organisation som finansieras helt genom medlemskap. Genom medlemsavgifter kan vi fortsätta att utveckla vår verksamhet, hemsida och tryckt informationsmaterial.

Medlemsavgiften används också till fasta administrativa kostnader för t.ex. serverplats och föreningsavgifter. För mer information om hur vi hanterar medlemsavgiften, kontakta styrelsen.

Till våra medlemmar erbjuder vi ett etablerat nätverk med möjlighet att ställa frågor om din diagnos, symptom eller medicinering. Du stödjer aktivt föreningen och får löpande information genom vårt nyhetsbrev.

Med medlemsavgiften hoppas vi också på att kunna samordna en årlig träff för de som är intresserade att mötas även utanför den digitala sfären.

Skänk en gåva

Bli medlem i PBC-föreningen eller bli stödmedlem genom att skänka en gåva till vår ideella verksamhet. Vi är tacksamma för alla bidrag som kan hjälpa oss att driva arbetet med att nå andra drabbade. Som stödmedlem gör du en viktig skillnad för oss.

Bli fullmedlem genom att sätta in 300 kr på vårt föreningskonto. Vi uppmuntrar också vänner och bekanta att bli stödmedlem genom att skänka 100 kr till vår verksamhet.


Vi tar emot bidrag på Swish, nummer 123 682 3850. Skriv gärna namn och epost i meddelandefältet.


Vårt plusgironummer är 831522-8. OBS! Ange epostadress i meddelandefältet!

Vi bekräftar sedan din insättning med ett epostmeddelande där vi efterfrågar kompletterande uppgifter till vårt medlemsregister. Medlemsskapet gäller per kalenderår.

Spara

Spara

Spara

Spara